Geef meer sturing aan je eigen loopbaan en carriere

Soms is het goed eens stil te staan bij je loopbaan/carrière en je eigen ontwikkeling. Zit ik nog op de goede plek, komen al mijn kwaliteiten tot hun recht, welke kant wil ik uit, welke mogelijkheden heb ik, waar wil ik over 5 of 10 jaar zijn of volgend jaar? Vragen die een coach kan helpen uit te diepen en uit te werken. Concreet, praktisch en pragmatisch. Waar ben ik goed in, wat zijn mijn drijfveren, wat zijn mijn zwaktes en hoe kan ik daar door er anders mee om te gaan meer uit mezelf halen.

Maar ook het ontwikkelen van onderhandelingsvaardigheden, samenwerken, het leren beter te communiceren en leren “nee” te zeggen zijn aspecten die binnen dit thema aan de orde kunnen komen. Het gevoel hebben vast te lopen kan een goed moment zijn om juist de stap te maken naar een coach die je kan helpen om andere gedrags- en denkpatronen te ontwikkelen. Werken aan jezelf door je eigen talenten te (her-)ontdekken en je eigen onzekerheden om te buigen naar je eigen krachten. Maar ook een dreigend ontslag of een functioneringsgesprek kan een goed moment zijn om te bedenken waar je krachten liggen en je toekomst.

Uitgangspunt is het helder krijgen waar je goed in bent, waar je talenten en passies liggen, wat je doelen zijn en hoe je die kunt realiseren.

Ontdekken hoe coaching jou kan helpen om meer uit je loopbaan te halen? Maak nu een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek: Bel 06-46086427, mail marije@choice4me.nl of klik hier om direct een bericht achter te laten.

Zie ook hoe anderen de coaching op het gebied van loopbaan en carriere ervaren hebben:

Man (45) onderzoekt gedragspatronen en cynisme jegens werk

Man (midden 30) - Op zoek naar duidelijkheid en richting

Vrouw, 53 jaar - Combinatie werk en opleiding, keuze voor de toekomst

Nieuwe baan, oude valkuilen?

Ondernemer (40), op zoek naar nieuwe uitdaging

Vrouw (30), negatieve spiraal

Man (50) herontdekken ambities

Man 40 jaar, eigen verwachting en die van werkgever sluiten niet aan

Jonge vrouw (25), vastgelopen in de verwachtingen van haar eerste baan

Of kijk op het volledige overzicht met ervaringen