Ondernemer (40), op zoek naar nieuwe uitdaging

Post date: 28-jan-2014 9:01:02

De afgelopen veertien jaar ben ik werkzaam geweest in de beleggingswereld. Dit deed ik altijd met passie en volle overtuiging, maar de laatste jaren nam de tegenzin om naar mijn werk te gaan toe. De stress en de lastige verhoudingen met de mede eigenaars zorgden voor veel onrust en dit uitte zich onder andere in slechte nachten en het overleven van dag tot dag. Uiteindelijk heb ik besloten om afscheid te nemen van de onderneming en mijn aandelen te verkopen (dit ging wederom uiterst moeizaam). Bij mij leefde de overtuiging dat na een tijdje niks doen alles wel weer goed zou komen. Dit bleek niet juist.

Op aanraden van vrienden ben ik op zoek gegaan naar een coach en bij Marije uitgekomen. Zelf ben ik normaal gesproken nogal sceptisch over dit soort trajecten, maar het tegendeel heeft zich bewezen. Marije heeft mij op een ongelofelijk praktische en fijne manier begeleid. Haar eigen uitgebreide ervaring uit het bedrijfsleven en als zelfstandig ondernemer spelen hierbij een grote rol.

Het vereenvoudigen van je eigen “complexe” wereld in een aantal duidelijke afspraken met jezelf hebben mij een grote stap vooruit geholpen. Ik kan Marije dan ook van harte aanbevelen aan een ieder die een zet(je) in de goede richting kan gebruiken!