Man, oriëntatie op carriere switch

Post date: 9-dec-2013 20:42:15

Na ruim 18 jaar in commerciële functies te hebben gezeten liep ik op enig moment vast. Hoewel ik altijd goed heb gepresteerd (en verdiend) kreeg ik steeds minder voldoening in mijn werk. Dit gaf mij een zeer onrustig gevoel omdat ik niet goed wist waar dit vandaan kwam. Een ding voelde ik wel, ik moest antwoord hebben op de vraag waar de onrust vandaan kwam en hoe ik hiermee om moet gaan.

Ik kwam in contact met Marije, een oud relatie van mij met wie ik ooit op een plezierige manier zaken had gedaan. Ik wist dat ze een praktijk was begonnen als life coach. Na een intake heb ik besloten om dit avontuur samen met mijn vriendin aan te gaan. Ik heb mijn vriendin betrokken omdat zij de persoon is die dicht bij mij staat en mij door en door kent. De vragen die ik aan Marije stelde:

  • Waar komt mijn onrust vandaan?
  • Wat zijn mijn blinde vlekken?
  • Wat zijn mijn (verborgen) kwaliteiten?
  • Hoe kan ik deze beter benutten in mijn (toekomstig) werk

Na drie (intensieve) sessie heb ik hier antwoorden op gekregen. Verbluffend hoe simpel (en soms confronterend) de waarheid in mijzelf kan zijn. Ik heb hier geen moment spijt van gehad en kan iedereen die met innerlijke vragen rondloopt of ondefinieerbare onrust, Marije van harte aanbevelen!