Referenties

Op deze pagina vind je een selectie van coachees die hun ervaringen met Choice4Me willen delen. 

Man 46: Doorbreken van patronen

Geplaatst 19 jan. 2019 02:59 door Anonieme gebruiker

Na de intake wist ik direct dat ik goed zat.

Marije heeft mij fantastisch geholpen door samen met mij te onderzoeken wat de patronen en waardes waren die mij vast lieten lopen. De heldere analyses van Marije gaven mij het inzicht dat ik zelf deze patronen in stand hield maar vooral ook hoe. Omdat ik ook eenvoudige manieren meekreeg om dat te veranderen heb ik na 4 sessies weer zelf de controle over mijn leven terug gevonden. Marije heeft mij enorm geholpen door mij te helpen helder inzicht te krijgen in mijn eigen gedrag en patronen. Om met Johan Cruijff te spreken: “Je gaat het pas zien als je het door hebt.” 

Man (midden 30) - Op zoek naar duidelijkheid en richting

Geplaatst 4 apr. 2018 07:54 door Anonieme gebruiker

Voor mij was dit een eerste keer om professioneel te praten met iemand. En ik moet zeggen dat het enorm heeft geholpen.

Vanaf de eerste sessie voelde ik me gelijk op mijn gemak bij Marije en door haar ervaring in het bedrijfsleven voelde ik dat ze mij snapte. Ik zat in een periode waarin veel was gebeurd, 2 kindjes gekregen, verhuizing en een baan waarin ik niet helemaal op  mijn plek zat. Dankzij de sessies en de goede vragen (en vooral het doorvragen) ontdekte ik een patroon bij mijzelf. Wat ook duidelijk werd, waren mijn drijfveren in het leven, waar wordt ik gelukkig van en haal ik energie uit. Uiteindelijk heb ik mijn baan opgezegd en per april een hele leuke nieuw job die dichter bij mij staat, meer balans in het gezin en huishouden.  Kortom, Marije is een hele prettige coach die zegt waarop het staat en jezelf laat vertellen wat de antwoorden zijn op je vragen.

Stel (midden 20) - Luisteren helpt te begrijpen

Geplaatst 25 feb. 2018 02:48 door Anonieme gebruiker

Marije hielp ons bij het overkomen van een aantal dingen in onze relatie waar we samen maar niet uit kwamen. De spanning werd steeds groter totdat we bij haar gesprekken hadden. Met de juiste vragen en vooral zonder te sturen of een vast plan vooraf zorgde zij ervoor dat de boodschap wél bij elkaar aankwam. Dankzij gesprekken met haar hebben we een boel handvatten voor communicatie en hoe we allebei zelf nadenken over de ander en dingen in onze relatie. Het was confronterend maar we begrijpen elkaar nu zoveel meer. We kunnen nu weer helemaal genieten van al onze liefde voor elkaar.

Vrouw (begin 30) - Sterker in mijn schoenen

Geplaatst 25 feb. 2018 02:45 door Anonieme gebruiker

Ik ben bij Marije terecht gekomen doordat ik in mijn werk als artiest erg onzeker was geworden en mijn werk (en het plezier daarin) hier steeds meer onder begon te lijden. Marije heeft mij geholpen om een positiever zelfbeeld te ontwikkelen en heeft mij andere inzichten gegeven waardoor ik een stuk sterker in mijn schoenen ben komen te staan, waar ik haar dan ook erg dankbaar voor ben. De gesprekken met Marije waren erg prettig en to the point. Ik kan het iedereen die, op wat voor manier dan ook, is vastgelopen aanraden om eens een gesprek aan te gaan. Ik ben in ieder geval blij dat ik de stap heb gezet!

Man (50) - Klankborden om weer op weg te komen

Geplaatst 25 feb. 2018 02:41 door Anonieme gebruiker

Ik nam contact op met Marije, toen ik zowel zakelijk als privé in een lastige periode was beland. Natuurlijk kon ik bij vrienden aankloppen, maar daarnaast had ik behoefte aan een professional om mee te sparren. Marije heeft haar ervaring opgedaan in het bedrijfsleven en dat kun je merken. Ze heeft me geholpen om doordachte keuzes te maken en daar vervolgens ook voor te gaan.
Mijn investering in tijd en geld was daarmee snel terugverdiend.

Vrouw (begin 40) - Toekomst na een burn-out

Geplaatst 22 feb. 2018 05:14 door Anonieme gebruiker

Gedurende de sessies heb ik leren inzien wat me de afgelopen periode in het werk heeft opgebroken. Dit zijn zeer waardevolle inzichten! Ik heb inmiddels durven kiezen voor mezelf, en heb duidelijk voor ogen wat ik nodig heb in een baan zodat werken weer energie zal gaan opleveren. Bijzonder hoe Marije in staat is mijzelf de vinger op de zere plekken te laten leggen.

Vrouw (midden 30) - Doorbreken van patronen

Geplaatst 22 feb. 2018 05:11 door Anonieme gebruiker

Als moeder van drie jonge kinderen, waarvan 2 chronisch ziek zijn, was ik mezelf al een poosje ‘kwijt’. Ik paste mij aan aan anderen, deed wat ik dacht wat anderen van mij verwachtten. Om om te kunnen gaan met het leven van alledag, gebruikte ik langzaamaan steeds meer alcohol. Dit leidde tot onvrede over mijzelf en over mijn leven in het algemeen. Ik was niet die leuke, sterke moeder en
vriendin die ik zo graag zou willen zijn. Om weer in mijn kracht te komen en het ontstaan van bepaalde patronen te leren begrijpen, ben ik professionele hulp gaan zoeken. Die vond ik in de vorm van Marije. Wát ben ik blij dat ik deze stap genomen heb! In een aantal sessies heeft Marije mij laten inzien hoe bepaald gedrag ontstaan is en wat de terugkerende patronen hierbij zijn. Op vakkundige wijze liet ze mij zelf de antwoorden op bepaalde vragen vinden. Vervolgens heeft ze mij de handvatten gegeven om hiermee om te gaan. Dit alles deed ze op uiterst professionele, prettige en respectvolle wijze. Ik voelde me door haar gezien en begrepen. Dit gaf mij de ruimte om mezelf te zijn en mezelf open te stellen. Ik voel me sindsdien weer in mijn kracht staan. Het blijft voorlopig hard werken om de ontstane patronen daadwerkelijk te doorbreken, maar ik heb zeker het gevoel dit te kunnen en over een poos weer te zijn wie ik ben en hoe ik wil zijn!

Vrouw - Koers hervonden

Geplaatst 19 feb. 2018 23:39 door Anonieme gebruiker

Bij Marije heb ik ervaren hoe waardevol het kan zijn om met een buitenstaander te spiegelen waar je op dit moment in het leven staat en waar je graag naar toe zou willen. Ik kwam bij Marije met twee duidelijke vragen die zowel prive als werkgerelateerd waren. Marije heeft me op een professionele en empathische manier begeleid. In alle gesprekken was de ervaring op zowel coachingsvlak als haar eigen werkervaring voelbaar. In een relatief klein aantal sessies hebben we de belangrijkste aandachtspunten behandeld. Het proces met Marije heeft me inzicht gegeven in de richting waar ik op wil, me duidelijk gemaakt wat ik absoluut niet wil en daarmee een gevoel van meer zelfvertrouwen en koers gegeven.

Vrouw mid 40 - Op zoek naar balans tussen werk en privé

Geplaatst 30 mrt. 2017 09:20 door Anonieme gebruiker   [ 30 mrt. 2017 09:20 bijgewerkt ]

Ik kwam bij Marije in verband met vermoeidheidsklachten. Het leven met carrière en gezin is druk, en het lukte niet altijd om de batterij tussentijds tijdig weer op te laden. Samen met Marije heb ik alle aspecten van mijn leven doorgesproken en zo mijn leven als het ware weer opgeruimd. Hierdoor staat mij weer helder voor ogen wat ik belangrijk vind en wat ik wil in het leven. Ik heb handvatten gekregen om bewust keuzes te kunnen maken waar je per dag je tijd aan wil besteden, niet teveel te willen doen op een dag en om energie vretende situaties anders aan te pakken zodat deze minder energie kosten. Ook heb ik geleerd actief ontspanningsmomenten in mijn dag in te bouwen.

Vrouw (50) - Vastlopen en toch weer loskomen

Geplaatst 5 sep. 2016 06:08 door Anonieme gebruiker   [ 5 sep. 2016 06:08 bijgewerkt ]

Waarom zou je in hemelsnaam naar een peut of coach gaan?
Denken dat je alles onder controle hebt, dat je je keuzes steeds bewust maakt, dat je achter je doen en laten staat. Maar, toch vastlopen en uitgeput zijn. Niets meer kunnen, niets meer weten.
Wat een opluchting dan iemand te vinden waar je direct terecht kan. Die luistert, je verhaal helder reflecteert, je inzicht geeft in hoe zaken in elkaar kunnen zitten.
Helder, nuchter en betrokken. Echt fijn om naar toe te gaan!

1-10 of 34